Vitnesbyrd strømmer inn fra Pakistan

”Vi håper at alle skal få tilgang til denne kanalen”

Allerede nå strømmer det inn vitnesbyrd fra seere på Gawahi*, TV-kanalen i Pakistan. I denne artikkelen kan du lese om noen av dem. Av sikkerhetsgrunner kan vi kun nevne navnet til noen få av disse.

V2”Mitt navn er Taniya. Min svigerinne hadde store smerter i beina. Hun kunne hverken sitte eller stå ordentlig. Men siden hun begynte å se på programmene har Herren helbredet hennes ben. Vi er så takknemlige for Gawahi TV og vi ber at Guds velsignelse skal være over kanalen slik at sendingene kan fortsette uhindret døgnet rundt.”

”Herren har gjort ett stort mirakel i vårt hjem. Min pappa har hatt problemer med nyrene i halvannet år, men etter at familien har V3begynt å se på Gawahi TV, begynte den Hellige Ånd og røre ved vårt hjem. Herren har helbredet min pappa og legene var forundret over at han plutselig ble frisk. Vi takker Gud for Hans nåde. ”

V1”Jeg var syk i mange år, men etter at jeg har begynt å se på Gawahi TV har Jesus helbredet meg fra min sykdom og velsignet meg meget.”

”Jag hadde blodkreft og legen hadde sagt at sykdommen var uhelbredelig. Men Herren Jesus Kristus er en levende Gud. Han rørte V4ved meg og helbredet min kreft gjennom Gawahi TV. Legen var sjokkert når han så at jeg var helt frisk. Jeg er så takknemlig til Gawahi TV og hele teamet. Jag ber at mennesker over hele verden skal få tilgang til kanalen og på en fantastisk måte få se Gud virke i deres liv og hjem. ”

 

Fler vitnesbyrd:

  • ”Jeg er så glad over at Gawahi TV sprer Guds ord. Jeg har blitt så velsignet av kanalen og ber om at den skal fortsette å ekspandere slik at den når ut til verdens alle hjørner med de gode nyhetene” ”Jeg led av høy feber under en lengre periode og blødde også i munnen, men etter at jeg har begynt å se på Gawahi TV regelmessig har Gud hørt mine bønner og helbredet meg. Jeg er så takknemlig til Gud og hele teamet.” (Riffat G, Karachi)
  • ”Jeg led av en alvorlig sykdom som gjorde at jeg hverken kunne sitte, stå eller gå, og jeg ble tvunget til å ligge i sengen hele dagene. Men gjennom Guds nåde og barmhjertighet ble jeg fullstendig fri fra min sykdom. Jeg ber om at Gawahi TV skal spres til hele verden.” (Afshan, Karachi)
  • ”Etter at vi begynte å se på Gawahi TV har en forundringsverdig forandring skjedd i våre barns liv. Vi håper at alle skal få tilgang til denne kanalen sånn at deres liv kan forvandles på samme måte.”
  • ”Jeg led av hard hoste over en lengre tid. Broder Samuel fra Gawahi TV besøkte meg i mitt hjem og ba for meg ved to ulike tilfeller, og gjennom Guds nåde er jeg nå helbredet. Jeg ber for Gawahi TV og hele teamet om at budskapet om Jesus Kristus skal spres til alle hjem gjennom deres arbeid.”

*Kanalen heter Gawahi TV i Pakistan. Gawahi betyr ”vitne” på urdu.

Nyheter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *