Vitnesbyrd fra muslimer som ser på ETALs TV-kanal i Karachi

Vitnesbyrd fortsetter å strømme inn. Din støtte gjør det mulig!

”Jeg var diagnostisert med uhelbredelig kreft i blodet. Gjennom deres TV-kanal hørte
jeg om Jesus Kristus og nå er jeg helbredet. Doktoren var sjokkert når han så at
kreften var borte. Jesus er nå min Frelser.” – S. Farran

”Jeg kikket på kanalen alene, for familien min er strengt troende muslimer og jeg var redd at de skulle bli sinte. Jeg ble helbredet fra et alvorlig ryggproblem og tok imot Jesus som min Frelser. Når jeg fortalte det for min familie ble de ikke sinte men tok imot Jesus og er nå døpt i vann.” – M. Shabah

”For noen uker siden fant jeg deres TV-kanal. Etter en stund innså jeg at programmene handlet om Jesus. Jeg hadde hørt om Jesus, men var nysgjerrig og ville vite mer. Jeg har spurt om Jesus, men min familie og muslimske ledere aviste meg. Jeg gleder meg over kanalen og lærer meg mer om Herren Jesus hver dag.” – M. Shoab

”Når jeg så på deres TV-kanal så jeg program om hvordan Jesus, Messias, helbreder mennesker og nå tror jeg at Gud sendte Jesus. Be for meg og min familie. Jeg tror at Gud gjennom Jesus Kristus vil komme med opprettelse i min familie.” – M. Farooq

”Jeg har vært så lykkelig siden jeg begynte å se på deres TV-kanal om Jesus Kristus og hans evangelium. Helt siden min barndom har jeg lengtet etter at noen skulle fortelle for meg om Kristus. Tusen takk!” – B. Bibi

Nyheter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *